×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så hyllas JW av lagkamraterna: "Lärt mig att verkligen älska livet"

1
Den svenska trio som återstår av Fnatics CS:GO-femma har alla hyllat AWP-legendaren Jesper "JW" Wecksell på Twitter.
Under dagen meddelade Fnatic att organisationen valt att bänka lagets trotjänare och AWP-legendar Jesper "JW" Wecksell. Efter att beslutet offentliggjorts tog JW:s lagkamrater till sociala medier för att hylla 26-åringen.

Ludvig "Brollan" Brolin delade ett känslosamt inlägg där 19-åringen tackade JW för att alltid ha varit en förebild för honom. Brollan skriver vidare att JW lärt honom att verkligen älska livet och att JW alltid funnits där för honom.



För Freddy "KRiMZ" Johansson innebär JW:s förpassning till bänken en personlig förlust. KRiMZ och JW har tillsammans varit en del av stommen i Fnatic sedan JW återvände till organisationen i början av 2017.



Fnatics senaste nyförvärv Jack "Jackinho" Ström Mattsson delade också ett starkt inlägg där han berättar att det varit en ära att spela med JW och att han varit en inspiration.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..