×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Transferrykten: Fnatic kan ersätta Golden med polska storlöftet

1
Enligt uppgifter från polska journalister är Fnatic intresserade av 19-årige Miłosz "mhL" Knasiak.
Enligt den polska esportjournalisten Patric Stec förhandlar det svenska storlaget Fnatic med AGO Esports om en möjlig transfer av den 19-årige talangen Miłosz "mhL" Knasiak. 19-åringen skulle i så fall vara tänkt att antingen ersätta Maikil "Golden" Selim som nyligen flyttades till Fnatics bänk eller ingå i lagets akademilag, vars femma ännu inte offentliggjorts.

Fnatics coach Andreas "Samuelsson" Samuelsson vill inte kommentera Stecs uppgifter.

— Vi kan tyvärr inte kommentera detta, men vi hoppas på att få ut nyheter nästa vecka, säger Samuelsson till Fragbite.

Under året har mhL bland annat spelat med Illuminar Gaming och då imponerat stort. När Illuminar vann den nionde säsongen av den polska esportligan var mhL turneringens bästa spelare.

Det polska löftet bänkades av AGO i höstas med hänvisning till att mhL behövde fokusera på sina studier. I april i år meddelade den polska organisationen att de var beredda att sälja spelaren.

Enligt Patric Stec ska också BIG och FunPlus Phoenix vara intresserade av 19-åringen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..