×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Mötet mellan Amanda Lind och PGL uppskjutet: "Hoppet finns kvar om en CS:GO-major i Stockholm"

1
Något beslut om Stockholms CS:GO-major verkar inte komma under dagen.
Det kommer inte att bli något möte mellan Sveriges kulturminister Amanda Lind och turneringsarrangören PGL under dagen. Enligt uppgifter till Fragbite har det möte som Amanda Lind bjöd in till under gårdagen skjutits upp.

Något besked om huruvida CS:GO-majorn kommer att spelas i Stockholm eller inte kommer därför troligtvis inte att komma under dagen.

Svenska E-sportförbundets ordförande Sammi Kaidi hoppas att turneringen ändå kunna spelas i Sverige.

— Det förs en konstruktiv dialog trots deadline i fredags med olika parter. Vi är hoppfulla för det, säger Kaidi till Fragbite.

Varför mötet har skjutits upp är ännu inte känt.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..