×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic följer NiPs fotspår — skapar akademilag i CS:GO

1
Akademiprojekt har sett ut att fungera i Counter-Strike: Global Offensive. Vi har världens just nu bästa lag, Gambit, som startade som ett akademilag och även Young Ninjas som imponerat på scenen. Nu följer Fnatic deras fotspår och startar ett eget akademilag.
Under gårdagen offentliggjorde Fnatic en stor förändring till sitt CS:GO-lag, de bänkade Maikil "Golden" Selim. Nu, bara en dag senare, kommer Fnatic med en ny nyhet. De har valt att starta ett nytt akademilag under namnet Fnatic Rising, samma namn som deras andralag i League of Legends.

Vilka som kommer att spelas i akademilaget är just nu okänt, det är inte heller känt om det kommer att vara svenskt eller internationellt. Fnatic skriver att lineup och planen för akademiprojektet kommer att komma snart. Premiär blir om mindre än två veckor när de går in i WePlays nya akademiliga där även Young Ninjas kommer att delta.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..