×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Young Ninjas vann mot Sangal – nära slutspel i Elisa Invitational

1
Young Ninjas vann igår mot Sangal med 2-1 i Elisa Invitationals gruppspel, och behöver nu bara vinna en match till för att ta sig vidare till slutspelet.
Young Ninjas vann igår gruppspelsmatchen mot det turkiska laget Sangal med 2-1 i Elisa Invitational efter en vinst på Inferno, förlust på Ancient och vinst på Mirage.

Av de tre spelade kartorna vann akademilaget på både Inferno och Mirage med 16-9, men på Ancient såg det dock lite annorlunda ut. Där förlorade laget nämligen stort mot Sangal med totalt 16-6, efter att ha legat under med hela 15-0 efter halvtiden.

Young Ninjas ligger nu på en delad fjärdeplats i gruppspelet och behöver vinna en match till av de återstående två för att säkra en plats i turneringens slutspel.

För övrigt spelar Young Ninjas sin nästa match mot Anonymo Esports i Spring Sweet Spring-turneringen, imorgon klockan 12:00.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..