×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas vann mot Sangal – nära slutspel i Elisa Invitational

1
Young Ninjas vann igår mot Sangal med 2-1 i Elisa Invitationals gruppspel, och behöver nu bara vinna en match till för att ta sig vidare till slutspelet.
Young Ninjas vann igår gruppspelsmatchen mot det turkiska laget Sangal med 2-1 i Elisa Invitational efter en vinst på Inferno, förlust på Ancient och vinst på Mirage.

Av de tre spelade kartorna vann akademilaget på både Inferno och Mirage med 16-9, men på Ancient såg det dock lite annorlunda ut. Där förlorade laget nämligen stort mot Sangal med totalt 16-6, efter att ha legat under med hela 15-0 efter halvtiden.

Young Ninjas ligger nu på en delad fjärdeplats i gruppspelet och behöver vinna en match till av de återstående två för att säkra en plats i turneringens slutspel.

För övrigt spelar Young Ninjas sin nästa match mot Anonymo Esports i Spring Sweet Spring-turneringen, imorgon klockan 12:00.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..