×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas chanslösa mot Endpoint — fjärde raka förlusten

1
Den nya akademi-femman i Young Ninjas fick det svårt mot Team Endpoint i gårdagens gruppspelsmatch i Elisa Invitational.
Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas åkte på sin fjärde raka förlust i går när laget förlorade stort mot brittiska Team Endpoint i Elisa Invitationals gruppspel. Matchen slutade 2-0 i kartor till Endpoint och svenskarna förlorade bägge kartorna med siffrorna 5-16.

Med två matcher spelade i Elisa Invitationals gruppspel ligger Young Ninjas nu på en delad andraplats i gruppen med en vinst och en förlust i bagaget. Laget behöver vinna minst två av de tre återstående matcherna för att säkra en plats i turneringens slutspel.

Matcherna i Elisa Invitationals gruppspel spelas under denna och nästkommande vecka. Young Ninjas möter Saw, Fiend, 777 Esports eller DBL PONEY i sin nästa match.



Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas och Kalle Strömgren/Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..