×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Young Ninjas fortsätter imponera — vinner svenska kvalet till Elisa Invitational

1
Efter en helg av spännande svensk Counter-Strike står Young Ninjas klara som svenska representanter i Elisa Invitational Spring. Detta efter att de tagit sig förbi både Galaxy Racer och Lilmix. Huvudturneringen startar i april och även från Norge blev det ett svenskt lag.
I helgen avgjordes det svenska kvalet till Elisa Invitational Spring 2021. Med i turneringen fanns många av de svenska lagen precis under toppskiktet, mest märkvärt Young Ninjas, Galaxy Racer och Lilmix. De sistnämnda spelade sin första match med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och tog sig lätt vidare till semifinal. När Leo "Svedjehed" Svedjehed väl var med i laget lyckades de också vinna sin semifinal mot SyGytt och säkrade en plats i finalen.

På andra sidan av slutspelsträdet fick vi se favoriterna Young Ninjas och Galaxy Racer vinna sina öppningsmatcher och ställdes därmed mot varandra i semifinalen. Trots att Galaxy Racer säkrade den första kartan så kunde Young Ninjas vända på steken och vinna två raka kartor för att säkra en plats i finalen mot Lilmix.

Det såg ut att bli en väldigt lätt match för Young Ninjas som vann Lilmix kartval, Overpass, med hela 16-2. De fick det dock tuffare på sitt egna kartval och Lilmix utjämnade matchen efter 16-7 på Inferno. Sista och avgörande kartan blev Mirage och det blev också den jämnaste. Young Ninjas lyckades säkra 15-9 men efter det var Lilmix nära på att komma tillbaka. Det krävdes alla 30 rundor innan Young Ninjas tillslut kunde vinna sista kartan med 16-14.

I och med detta blir Young Ninjas de svenska representanterna till Elisa Invitational Spring. Från Danmark och Finland var det HAVU Gaming och Tricked Esport som gick vidare. Från det norska kvalet blir det ännu mera svensk representering då det var Dennis "dennis" Edman och kompani i Apeks som vann det kvalet. De spelar just nu med hela fyra svenska spelare. De sista fyra platserna i turneringen som spelas i april kommer att bli inbjudna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..