×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ikväll spelas sista matcherna av Blast Premier – vinnande laget tar hem 1,9 miljoner kronor

1
Idag klockan 15:30 är det dags för G2 Esports och Natus Vincere att göra upp om finalplatsen i Blast Premier-turneringen. Det vinnande laget kommer sedan möta Gambit Esports i finalen klockan 19:30 ikväll.
Idag är det dags för de två sista matcherna av vårens Blast Premier-turnering. Först gör G2 Esports och Natus Vincere upp om finalplatsen i lower bracket klockan 15:30. Sedan är det dags för finalen klockan 19:30 där antingen G2 eller NAVI möter Gambit Esports. Det lag som vinner finalen tar hem en prispott på 225,000 dollar, vilket motsvarar drygt 1,9 miljoner svenska kronor.

Gambit som är rankade bäst i världen just nu, har varit nästintill ostoppbara under Blast Premier-turneringen. Efter att ha vunnit alla sina matcher i upper bracket kunde de boka in sig på en finalplats i turneringen och vänta på det lag som vinner lower bracket-finalen.

För G2s del har det varit en tuffare historia. Efter att de började turneringen med att först förlora 2-1 mot BIG har laget fått kriga sig igenom lower bracket för att komma tillbaka. Efter att ha besegrat Faze Clan, Complexity Gaming och Ninjas in Pyjamas, är de idag klara för att möta NAVI i lower bracket-finalen.

NAVI vann samtidigt sina två första matcher i upper bracket mot FaZe Clan och BIG, vilket gjorde att de igår fick möta Gambit i upper bracket-finalen. Där lyckades dem dock inte sätta stopp för Gambits segertåg och förlorade istället med 2-1 vilket resulterade i att de idag får möta G2.

Gambit som ikväll 19:30 möter antingen G2 eller NAVI i finalen är redo för kvällens match. Efter vinsten igår mot NAVI i upper bracket sa Vladislav "nafany" Gorshkov i eftermatchintervjun, att det: "Kommer bli den tuffaste matchen någonsin." Om de möter NAVI igen, i finalen.

Artikelbild: João Ferreira/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..