×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP ute ur Blast Premier – föll i övertid mot G2: "Vi är på väg att bli ett topp 5-lag"

2
Ninjas In Pyjamas åker ur vårens Blast Premier efter en 2-1 förlust mot G2 Esports och slutar upp på en fjärdeplats i turneringen.
Ninjas in Pyjamas är ute ur vårens Blast Premier-turnering efter att de blivit besegrade av G2 Esports med 2-1 i lower bracket.

Det började bra för NiP på första halvan av Dust2 med en 10-5 ledning efter första halvan. Svenskarna lyckades dock inte kamma hem mer än en enda runda på terrorist-sidan och G2 vann till sist kartan med 16-11.

På Nuke var det en jämn historia som NiP lyckades ta övertaget av. Linus "LNZ" Holtäng avslutade med en imponerande K/D på 1.80 och ADR på 100.9 och svenskarna vann kartan med 16-13.

På Inferno och sista kartan föll dock NiP till sist mot G2 efter en ytterligare jämn match. NiP tvingade fram övertid ur ett 11-15 underläge och såg ut att möjligtvis kunna vända matchen, men insatsen räckte inte och G2 vann slutligen kartan med 19-17.

Efter matchen intervjuade programledarna NiPs coach Björn "THREAT" Pers som bland annat sa att han tror laget är på bättringsvägen.

– Bortsett från IEM Summer har vi konstant varit topp fyra nu, så jag tror det visar på att vi är på väg att bli ett topp 5-lag. Det är bara några detaljer vi behöver jobba på, och vi har uppenbarligen problem med att vi är ganska inkonsekventa. När vi förlorar några rundor i rad brukar det gå riktigt dåligt, sa han i intervjun.

G2 är därmed vidare till lower bracket-finalen där de idag 15:30 möter Natus Vincere. Vinnaren av denna match får sedan gå vidare och möta det obesegrade Gambit Esports-laget i finalen av Blast Premier, ikväll klockan 19:30.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..