×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NiP ute ur Blast Premier – föll i övertid mot G2: "Vi är på väg att bli ett topp 5-lag"

2
Ninjas In Pyjamas åker ur vårens Blast Premier efter en 2-1 förlust mot G2 Esports och slutar upp på en fjärdeplats i turneringen.
Ninjas in Pyjamas är ute ur vårens Blast Premier-turnering efter att de blivit besegrade av G2 Esports med 2-1 i lower bracket.

Det började bra för NiP på första halvan av Dust2 med en 10-5 ledning efter första halvan. Svenskarna lyckades dock inte kamma hem mer än en enda runda på terrorist-sidan och G2 vann till sist kartan med 16-11.

På Nuke var det en jämn historia som NiP lyckades ta övertaget av. Linus "LNZ" Holtäng avslutade med en imponerande K/D på 1.80 och ADR på 100.9 och svenskarna vann kartan med 16-13.

På Inferno och sista kartan föll dock NiP till sist mot G2 efter en ytterligare jämn match. NiP tvingade fram övertid ur ett 11-15 underläge och såg ut att möjligtvis kunna vända matchen, men insatsen räckte inte och G2 vann slutligen kartan med 19-17.

Efter matchen intervjuade programledarna NiPs coach Björn "THREAT" Pers som bland annat sa att han tror laget är på bättringsvägen.

– Bortsett från IEM Summer har vi konstant varit topp fyra nu, så jag tror det visar på att vi är på väg att bli ett topp 5-lag. Det är bara några detaljer vi behöver jobba på, och vi har uppenbarligen problem med att vi är ganska inkonsekventa. När vi förlorar några rundor i rad brukar det gå riktigt dåligt, sa han i intervjun.

G2 är därmed vidare till lower bracket-finalen där de idag 15:30 möter Natus Vincere. Vinnaren av denna match får sedan gå vidare och möta det obesegrade Gambit Esports-laget i finalen av Blast Premier, ikväll klockan 19:30.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..