×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT om NiP:s chanser i Blast Premier: "Förlust mot något annat lag än Gambit en besvikelse"

1
Ninjas In Pyjamas coach har högt ställda förväntningar på laget i Blast Premiers vårfinaler.
Sedan Nicolai "dev1ce" Reedtz anslöt till Ninjas in Pyjamas har laget fullkomligen sprudlat av självförtroende. Inför lagets första match i Blast Premiers vårfinaler avslöjar lagets coach Björn "THREAT" Pers att NiP:s mål i turneringen är högt satta.

— I dagsläget så är en förlust mot något annat lag än Gambit en besvikelse, säger THREAT till Fragbite inför turneringen.

Inför IEM Summer bytte NiP ut Erik "ztr" Gustafsson mot Linus "LNZ" Holtäng. Efter två veckor tillsammans med laget har talangen hunnit komma in mer i laget.

— Vi har en bra känsla. Vi är inte så förberedda som vi vill vara kanske, men har ändå fyra hela dagar av träning så vi är i okej form, säger THREAT.

I kvällens match möter svenskarna Complexity Gaming. Senast lagen möttes var i ESL Pro League i april då NiP vann med 2-1 i kartor efter två rysare på Overpass och Mirage. THREAT tror att en viktig pusselbit för ninjorna i kväll blir att sätta stopp för Kristian "k0nfig" Wienecke.

— Enligt mig är Complexity ett lag som är beroende av k0nfigs form. Han är en väldigt ojämn spelare, men med en sjuk högsta nivå som dom behöver för att vinna, säger han.

Matchen spelas klockan 18:30 och du ser matchen på Blasts Twitch-kanal.



Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..