×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP helt chanslösa — förlorar öppningsmatchen i Blast

2
Det blev en tuff start för Ninjas in Pyjamas i Blast Premier Spring Finals. De lyckades inte vinna en karta mot Complexity utan blev direkt nerskickade till lower bracket.
Ninjas in Pyjamas ställdes mot Complexity Gaming i öppningsmatchen av Blast Premier Spring Finals. De startade också bra på Mirage, CoL:s, kartval. De vann de fem inledande rundorna men tappade efter det greppet. De vann endast en runda till på sin CT-sida. De startade också bra på den andra halvan men hade svårt att få ekonomin att rulla. Det blev istället Complexity som vann den första kartan med 16-10.

Näst på tur var svenskarnas kartval och de överraskade många med att välja Ancient. Det gick dock inte vägen på sin T-sida utan Benjamin "blameF" Bremer och kompani stängde ner NiPs spel rejält. Det gick inte heller mycket bättre på CT-sidan utan de förlorade matchen med 16-9. Nästa match blir imorgon mot Evil Geniuses som förlorade sin första match mot Gambit Esports.




Artikelbild: Pressbild, Ninjas in Pyjamas

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..