×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

LNZ om första tiden i NiP: “Det känns som att jag är en av de stora pojkarna nu”

1
Storlöftet Linus "LNZ" Holtäng har spelat bra i Blast Premiers vårfinaler.
Efter att Ninjas in Pyjamas i går vann mot BIG i Blast Premier-slutspelet intervjuades Linus "LNZ" Holtäng av bland annat Jacob "Pimp" Winneche. LNZ berättade om hur det är att spela tillsammans med den fyrfaldiga majorvinnaren Nicolai "dev1ce" Reedtz, men också hur det känns att vara ett nytt CS-proffs och spela i NiP.

— Det känns som att jag är en av de stora pojkarna nu. Jag känner mig väldigt säker på mig själv. Jag tror att man måste vara väldigt självsäker när man får en sådan här chans, annars kommer man inte att lyckas, säger han i intervjun.

LNZ visade på god form när NiP igår mötte det tyska laget BIG och vann med 2-0 i kartvinster. Totalt hade den 18-årige talangen 43 kills och 28 deaths, men också en stabil ADR på 85.4 över de två kartorna.

I kväll ska NiP göra upp om finalplatsen i lower bracket mot franska G2 Esports, och där återstår det att se om LNZ kan vidhålla sina goda form.

— Som tur är spelar jag ungefär samma positioner som jag gjorde i Young Ninjas, men det är ganska svårt. Alla andra spelare är bättre än mig på alla aspekter av spelet.

— Men jag tycker det har gått hyggligt och jag tror det kan bli bättre när vi får in mer träning inför Cologne, säger han.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..