×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

LNZ och REZ i storform när NiP tog stabil seger: "Vill hämnas på Complexity"

2
Svenskarna följde fotbollslandslagets exempel och tog en stabil seger mot BIG i Blast Premiers vårfinaler.
Ninjas in Pyjamas vann sin lower bracket-match i Blast Premiers vårfinal mot BIG med stabila 2-0 i kartor. Bäst av svenskarna var stjärnan Fredrik "REZ" Sterner och storlöftet Linus "LNZ" Holtäng.

– Jag känner mig väldigt säker på mig själv. Jag tror att man måste vara väldigt självsäker när man får en sådan här chans annars kommer man inte att lyckas, säger LNZ efter matchen.

Matchen inleddes på BIG:s kartval Dust2. Den första halvan blev jämn, men storspel från framförallt just REZ och LNZ på T-sidan beredde vägen för en kartvinst för NiP med 16-10.

— Det var precis vad vi väntade oss, säger LNZ om BIG:s val av karta.

På Inferno var det BIG som öppnade starkast, men ännu en gång var det NiP:s andra halvlek som avgjorde matchen. REZ var fenomenal och med sina 28 kills var han bäste man på servern när NiP vände underläge 5-10 till en 16—12-vinst.

Nu väntar lower bracket-semifinal för svenskarna mot antingen G2 Esports eller Complexity Gaming. LNZ har klart för sig vilka motståndare han vill möta.

– Jag vill hämnas på Complexity, säger han.Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..