×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion säkrar slutspelsplats i ESEA Premier — chans att nå Pro League

1
Alfred "RuStY" Karlsson, Sean "eraa" Knutsson och Isak "isak" Fahlén är klara för slutspel i ESEA Premier.
Svensklaget Gamerlegion lyckades till slut knipa den sista slutspelsplatsen i ESEA Premier efter en otroligt jämn grupptabell.

Efter att Gamerlegion vunnit de sista två matcherna i grundserien mot Anonymo Esports och Sprout hade laget samlat ihop totalt 15 poäng. Det var svenskarna inte ensamma om, utan även Team Endpoint och Sangal Esports avslutade gruppspelet med lika många poäng och lagen delade därmed på tredjeplatsen i gruppen.

Då Sangal Esports hade bättre kartskillnad än både Endpoint och Gamerlegion fick det turkiska laget tredjeplatsen. Men kampen om fjärdeplatsen kunde inte avgöras genom kartskillnad då de bägge kvarvarande lagen hade samma.

I slutändan kom allt att handla inbördes möten mellan svenskarna och Team Endpoint. Eftersom Gamerlegion vann mötet mot Endpoint med 2-0 var det också svenskarna som knep fjärdeplatsen i gruppen och därmed den sista slutspelsplatsen.

På tisdag nästa vecka ställs Gamerlegion mot Forze i turneringens upper bracket-kvartsfinal. Ryssarna totaldominerade sin grupp och vann alla åtta matcher i gruppspelet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..