×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Akuma-spelaren bemöter fuskanklagelserna: "Vi har ingenting att dölja"

2
Akuma-spelaren Dmitry "SENSEI" Shvorak har i två uttalanden förnekat att laget har något att göra med varken fusk eller matchfixning.
Det har blåst ordentligt kring det ukrainska laget Akuma sedan laget för ett par veckor sedan sensationellt slutade trea i RMR-turneringen EPIC League.

Först påstods laget vara fuskare och häromdagen rapporterades att laget också utreds för matchfixning. Akuma-spelaren Dmitry "SENSEI" Shvorak har i ett par uttalanden valt att bemöta anklagelserna som han menar är grundlösa.

I ett första uttalande gällande fuskanklagelserna skriver SENSEI att han inte bara kan se på när han och hans lagkamrater anklagas för fusk. Han menar att laget tränat stenhårt för att förtjäna sina framgångar och att det gör honom ledsen att människor inte gläds med laget efter deras fina insatser.

Vidare skriver SENSEI att Akuma bett turneringsarrangören att genomföra sin utredning och att laget är beredda att samarbeta fullt ut eftersom de inte har någonting att dölja.

Vad gäller anklagelserna om matchfixning skriver SENSEI i ett andra uttalande att ingen av Akuma-spelarna varit involverade i någon form av betting på lagets matcher. Laget kan inte ta ansvar för vad deras före detta chef gjort och även här är Akuma beredda att samarbeta med ESIC för att reda ut frågan.

Tror du att Akuma fuskar?

1643 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..