×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter fuskanklagelserna — ukrainska laget raketklättrar på världsrankingen

3
Fuskanklagelserna har haglat över Akuma efter lagets succéprestation i RMR-turneringen EPIC League. Insatsen har belönat laget med plats 20 på världsrankingen.
Den europeiska RMR-turneringen Flashpoint 3 omgärdades av en hel del kontrovers när turneringsarrangören fattade beslut om att spela om matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Anonymo Esports efter att arrangören haft fel på sina servrar. Ännu större kontrovers var det i CIS-regionens RMR-turnering EPIC League.

Under förra veckan publicerade 14 av de 16 deltagande lagen ett öppet brev till Valve där deltagarna uttrycker oro för att Akuma, som bland annat slog regionens stjärnlag Natus Vincere och Virtus.pro, fuskat sig till tredjeplatsen.

Stora profiler, som Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Hampus "hampus" Poser, har också gått ut offentligt och uttryckt skepsis gentemot legitimiteten i Akumas insats.

Efter Akumas insats i en av årets hittills viktigaste turneringar har laget klättrat på HLTV:s världsranking i raketfart. I början av maj var laget rankat 69:a i världen. I skrivande stund är laget rankat på 20:e plats, vilket innebär en ökning med ofantliga 49 placeringar på bara en månad.

I videon ovan ses Akuma-spelaren Sergey "Sergiz" Atamanchuk fokusera på annat än spelsekvensen, vilket vissa ser som ett bevis på att han tittar på otillåtet material.

Tror du att Akuma fuskar?

1643 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..