×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fortsatt tungt för Apeks – förlust i måstematchen

1
Apeks misslyckades att ta sig till huvudturneringen i Elisa Invitational Summer. Det efter att man förlorat mot 777 Esport i en jämn serie.
Efter förlusten mot Nordavind fick Apeks en ny chans att kvala in till Elisa Invitational Summer: Main Swiss stage. För Apeks fick Pål "Polly" Krammen, coach för laget, återigen agera inhoppare istället för Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson som blivit beordrad om att ta en paus.

I den avgörande matchen ställdes Apeks mot 777 Esports som coachas av svensken Christopher "kicker" Lindén. I 777 Esport finns även den tidigare Dignitas-spelaren Haris "H4RR3" Hadzic. Efter två jämna kartor var det till slut 777 Esport som tog sig vidare med resultatet 16-13 och 16-14.

Apeks som ännu inte vunnit i ESEA Premier S37, får en ny chans imorgon när de ställs mot det Albanska laget BLINK. Den matchen spelas i bo3-format med start kl. 19.00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..