×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

NiP tvålar till Heroic i lower bracket-semifinalen

1
NiP fortsatte sin resa i lower bracket av IEM Summer 2021 under lördagen. Svenskarna visade upp sig från sin bästa sida när de monterade ner danska Heroic.
Ninjas in Pyjamas, nu med Linus "LNZ" Holtäng i laget, fortsatte sin resa i IEM Summer 2021 under lördagen när de mötte Heroic i lower bracket-semifinalen av Grupp B. Matchen inledde på Mirage, som skulle visa sig bli en riktig nagelbitare.

Efter en kämpig inledning som terrorister, stod det 4-11 åt Heroic i halvtid. NiP ryckte dock upp sig i den andra halvleken, mycket tack vare storspelande LNZ. Efter mycket om och men lyckades svenskarna ta kartan till övertid, där de skulle visa sig vara det bättre laget. NiP tog de nödvändiga rundorna och vann den första kartan 19-17.

Den andra kartan Nuke blev en total överkörning från NiP:s sida. NiP släppte aldrig in Heroic i kartan, när Nicolai "dev1ce" Reedtz bjöd på imponerande spel. 16-7 på Nuke och med det en 2-0 seger. På söndag kl. 20.00 möter svenskarna Virtus.pro i lower bracket-finalen.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..