×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ingen revansch för Dignitas — förlorade mot Wisla Krakow igen

1
Jonas "Lekr0" Olofssons Dignitas räckte inte till i Spring Sweet Spring-kvarten mot Wisla Krakow.
Det blev ingen revansch för svenskarna i Dignitas efter förlusten i SSS-gruppspelet. Wisla Krakow var återigen det bättre laget när Dignitas förlorade gårdagens kvartsfinal med 2-1 i kartor.

Precis som i Wisla Krakows tidigare matcher under Spring Sweet Spring var det Krzysiek "Goofy" Gorski och Kuba "Markos" Markowski som dominerade på servern. Patrik "f0rest" Lindberg, som varit bäste svensk i turneringen, hade inte mycket att sätta emot när polackerna inledde matchen med att köra över svenskarna på Train med siffrorna 16-8.

På Nuke var Dignitas bättre med i svängarna. Svensktrion Jonas "Lekr0" Olofsson, Ludvig "HEAP" Alonso och f0rest visade vägen när svenskarna tog en övertidsvinst med 19-16 och kvitterade matchen.

På Dust2 var det Dignitas svaga CT-sida som kom att avgöra matchen. Grzegorz "SZPERO" Dziamałek storspelade när Wisla Krakow tog hem kartan med 16-7.

Dignitas är därmed utslagna ur Spring Sweet Spring. Svenskarna får dock en ny chans på antingen torsdag eller fredag då laget spelar kvartsfinal i den lite mindre konkurrenskraftiga turneringen Funspark Ulti.



Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..