×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Revanschläge för Dignitas i kvällens kvartsfinal

1
Patrik "f0rest" Lindbergs Dignitas kickar i kväll igång slutspelet i Spring Sweet Spring mot Wisla Krakow.
Dignitas förlorade två jämna kartor mot Wisla Krakow i Spring Sweet Springs gruppspel. Nu har svensklaget chansen att revanschera sig mot polackerna i turneringens kvartsfinal.

Dignitas klev in i turneringen direkt i gruppspelet som ett av åtta inbjudna lag. I gruppspelet inledde svenskarna med en 2-0-förlust mot just Wisla Krakow men följde upp med tre raka vinster vilket gav laget en plats i slutspelet.

Krakow-laget har på sitt håll gått som tåget i turneringen och varit med ända sedan de första regionala kvalrundorna. Laget slutade etta i den polska kvalgruppen och förlorade bara en match i det följande kvalspelet. I turneringens gruppspel lämnade laget walkover i sin match mot 1win men har bara förlorat en enda karta i övriga matcher.

Wisla Krakows stand-in Kuba "Markos" Markowski har tillsammans med Krzysiek "Goofy" Gorski imponerat i turneringen. För Dignitas är det veteranen Patrik "f0rest" Lindberg som hittills spelat bäst i turneringen medan Adam "friberg" Friberg haft svårt att komma tillrätta i flera av lagets matcher.


Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..