×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas och Vinkelparty till Elitserien-final: "Riktigt taggad på revansch"

1
Det blir de två förhandsfavoriterna som får göra upp om titeln i Elitserien.
Det blir final mellan de två stora förhandsfavoriterna i Elitserien. Både Vinkelparty och Young Ninjas var storleken större än sina motståndare i gårdagens semifinaler och vann sina matcher med 2-0.

— Jag tycker det känns riktigt bra och är riktigt taggad på finalen, sade Young Ninjas in game leader Linus "LNZ" Holtäng efter matchen.

I gårdagens första semifinal vann Vinkelparty mot Lemondogs efter kartvinster på Overpass och Inferno. Robin "robiin" Sjögren pekade på lagets individuella skicklighet som en nyckelfaktor bakom segern.

— Vi har fem spelare som antagligen är bättre än alla andra spelare i Elitserien. Det känns bra, man litar på alla och det är bara skönt att lira, sade han.

— Sedan är det alltid kul att piska twist. Han har varit lite kaxig så vi fick sätta honom på plats i dag.

I den andra semifinalen vann Young Ninjas två raka kartor mot regerande mästarna Lilmix.

— Det känns sjukt bra. Vi är riktigt glada över den här vinsten och det var exakt det här vi ville när vi gick in i den här matchen, sade LNZ efter matchen.

Om finalmotståndet påpekade LNZ att Young Ninjas förlorat mot Vinkelparty i grundserien och att laget nu är ute efter revansch.

— Vi blev ägda av dem i början av säsongen på Inferno. Jag är riktigt taggad på revansch och jag tror att det blir en riktigt rolig match att kolla på.

Finalen spelas i kväll klockan 19:00. Lemondogs och Lilmix spelar bronsmatch med start klockan 16:00.



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..