×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Apeks utslagna ur Flashpointkvalet av fuskare — dennis talar ut

1
Öppna kval leder ofta till olika problem. Nu har ett sådant lett till svårigheter för ett svensklag, Apeks. Laget ska ha åkt ut ur kvalet mot ett lag som hade en fuskare. Lagets spelare Dennis "dennis" Edman var inte så glad på Twitter.
Flashpoint fick äran att hålla i den första europeiska RMR-turneringen för 2021. Redan har två öppna kval spelats till turneringen. Från dessa har vi fått se svensklaget Lilmix ta sig vidare till slutna kvalet. I tisdags startade det tredje öppna kvalet och bland de deltagande lagen hittade vi det svenska laget Apeks. De tog sig lätt igenom de fem första omgångarna men i den sjätte stötte de på problem.

De ställdes där mot det internationella laget RatPatrol och förlorade matchen. Nu kan man se att en av spelarna i RatPatrol, peterpik, blivit bannad på Faceit för fusk. En av lagets spelare, Dennis "dennis" Edman, tog efter detta till Twitter för att yttra sina åsikter. Han skriver att de åkte ut mot fuskare men inte kan göra något åt det. Han tycker att de lagen som blivit utslagna ur turneringen av RatPatrol borde ställas mot varandra.

Spelaren har nu blivit bannad på Faceit och laget har blivit diskvalificerade från kvalet. Apeks har dock ingen chans att ta sig vidare från detta kvalet. Istället får Gameagents, som var det sista laget att förlora mot RatPatrol, fortsätta kvalet. Nu är det endast ett öppet kval kvar till Flashpoint. dennis och kompani får istället hoppas på att ta sig vidare från det kvalet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..