×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic till semifinal efter nagelbitare: "Alla trodde på det"

1
Svenskarna vände 6-13-underläge när laget knep en semifinalplats i Spring Sweet Spring #1.
Det såg minst sagt mörkt ut för Fnatic i Spring Sweet Spring #1-kvartsfinalen mot Extremum. Vid ställningen 1-1 och underläge 6-13 lyckades svenskarna dock rycka upp sig och vända matchen till vinst med 16-14.

— Vi fick kanske inte med oss så många rundor på CT som vi hade velat, men vi sa i Teamspeak att vi har en bra T-sida och vi vet att vi kan grinda tillbaka matchen, säger Jack "Jackinho" Ström Mattsson till Fragbite efter matchen.

— Alla trodde på det och det räckte hela vägen.

Fnatic öppnade matchen riktigt starkt och vann Extremums kartval Vertigo med 16-9. På svenskarnas eget kartval Train gick det inte svenskarnas väg och laget förlorade med siffrorna 5-16.

— Jag tycker att det var mer close än vad resultatet säger, säger Jackinho.

— Vi hade behövt vinna lite fler clutchar eller någon picka-runda för att få ett bättre fäste i matchen, men de gjorde det riktigt bra.

Under dagen uppdaterade HLTV sin världsranking. Att Fnatic tappat placeringar på världsrankingen är ingenting som påverkat laget, menar 22-åringen.

— Nej, vi tänker inte så mycket på världsrankingen. Vi vet att vi inte har varit där vi vill vara och det är det enda som betyder något för oss, säger han.

I morgon spelar Fnatic semifinal mot formstarka EPG Family. Jackinho tror att det finns möjlighet att nå hela vägen till final.

— Vi vet att vi kan vinna om vi spelar vårt egna spel. Jag tänker inte på vilka som är favoriter eller inte utan bara att vi möter ett bra lag och att vi måste visa vår bästa sida för att vinna över dem, säger Jackinho.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..