×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Young Ninjas vann toppmötet mot Lemondogs: "Vi snowballade ganska hårt"

1
Linus "LNZ" Holtäng var nöjd efter segern mot Lemondogs.
På förhand trodde många på en jämn match när de båda topplagen Young Ninjas och Lemondogs i går kväll ställdes mot varandra i Elitserien. Så blev inte fallet.

I stället blev det en till synes bekväm 16-8-seger för Young Ninjas. Enligt lagets IGL Linus "LNZ" Holtäng gick ninjorna in med stort självförtroende inför matchen.

— Jag skulle inte säga att vi förväntade oss en så bekväm seger. Dom är ju alla väldigt rutinerade och duktiga spelare som gjort det bra internationellt, men vi vann senast väldigt komfortabelt på två kartor vilket gjorde att vi var väldigt självsäkra när vi började matchen, säger han.

En stark första CT-halva där Young Ninjas plockade 11 rundor banade vägen för segern.

— Vi snowballade ganska hårt efter att vi torskat första pickan, men lyckades vinna forcen och breakade då deras ekonomi helt, säger LNZ.

— Vi har mötts ett flertal gånger och vi hade en bra read över hur de spelade. Dom hade en väldigt passiv approach vilket vi lyckades kontra ganska så snabbt när vi var redo på det.

I och med vinsten kliver Young Ninjas upp på en andraplats i tabellen bara en poäng bakom serieledarna Vinkelparty. Young Ninjas har dessutom en match mindre spelad, vilket innebär att laget redan i kväll kan överta serieledningen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..