×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

isak om att lämna Lilmix: "Jag får nu chansen att spela fulltid"

1
Den svenska spelaren Isak "isak" Fahlén lämnade nyligen Lilmix och är nu klar för Gamerlegion. Vi tog ett lite snack med spelaren om varför han valde att göra bytet, tankar om framtiden och hur han hanterade situationen med att lämna Lilmix.
Det stod under torsdagen klart att Isak "isak" Fahlén var klar för Gamerlegion. Detta ledde till att Lilmix nu är nere på fyra spelare. Detta var lagets IGL, Max "quix" Lindqvist, lite besviken över. Den intervjun kan ni läsa här. Nu har vi även tagit kontakt med isak för att höra hans tankar om lagbytet.

Du valde nyligen att lämna Lilmix för att istället gå till Gamerlegion. Hur kommer det sig att du valde att hoppa över?

—Ja det var några faktorer som gjorde att jag valde att lämna Lilmix för Gamerlegion, första va väl att då får jag chansen att spela fulltid, när jag spelade i Lilmix så jobbade jag två deltidsjobb vilket gjorde det svårt för mig att fullt fokusera på cs och kunna lägga ner all tid som jag vill på spelet och bli så bra som möjligt.

Det är också så att spelarna i Gamerlegion har mer rutin, vi har spelare som har spelat majors, minors samt att spelarna dom har spelat med är ju tier 1 spelare just nu, så jag har mycket att lära mig av dom och jag känner att jag kan utvecklas mer i Gamerlegion än vad jag kunde i Lilmix, jag säger inte att jag inte kunna utvecklas mer i Lilmix men jag kan lära mig mer i GL.

Enligt quix så ska det ha varit rätt så självklart för dig att byta. Vill du utveckla det?

—Detta är ju ett erbjudande för mig som är ett bra kliv i min karriär och spelarna samt organisationen och resurserna man får är ju allt man behöver för att ta sig till nästa nivå, så jag kände att detta var ett erbjudande man inte kunde säga nej till.

quix sa att det var lite respektlöst med tanke på kval som var på gång. Hur ställer du dig till det uttalandet?

—Såklart var det inte bästa tillfället för mig att lämna för att vi hade kvalat till Flashpoint closed qualifier, men med tanke på att GL också skulle spela det samma vecka som vi pratade om trails och sånt så ville dom spela det med mig också då jag hade testat att spela med dom den veckan och jag kände att det är en tid för mig att bevisa mig själv för dom då. Så jag håller helt med Max (quix) och jag förstår att det verkligen inte va ett bra tillfälle för mig att dra mig ur.

Du går nu till ett internationellt lag istället. Hur känner du kring att lämna den svenska scenen?

—Ja det kommer bli en rolig resa i detta internationella lag, men vi är ju majoriteten svenskar nu så vi kommer ju att spela dessa esportal kvalen och sånt så där kommer ni att se oss också! Men annars så känns det bra att lämna den svenska scenen också för att komma ut och spela andra ligor och möta andra lag, vilket jag ser fram emot!

Lilmix hade en bra start på året men ni saktade ner lite på senare tid. Påverkade detta valet att lämna?

—Nä jag kände inte att det påverkade mitt val för att jag visste att vi skulle ta oss ur slumpen. Vi i Lilmix har ju haft upp och ner gånger under tiden jag spelade men jag kände att vi alltid kunde ta oss ut ur "slumpen" vilket vi gjorde de flesta gångerna för att vi hade en stark och bra mentalitet i laget.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..