×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhT gör liten comeback — hoppar in för Lilmix

1
Den legendariska CS-spelaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kommer idag att synas på servern igen. Detta som inhoppare för Lilmix i Elisa Nordic Championship. Han ersätter Leo "Svedjehed" Svedjehed i matchen mot Gravediggers.
Under gårdagen startade den svenska delen av Elisa Nordic Championship. Det blev rätt så väntade resultat där både Young Ninjas och Galaxy Racer gick vinnande ur sina kvartsfinaler. Nu startar dag två av turneringen och först ut är matchen mellan Lilmix och gravediggers. Det kommer dock att vara en lite extra spännande match då Lilmix inte kommer att spela med hela sin femma.

Anledningen till detta är att Leo "Svedjehed" Svedjehed sitter på ett tåg från Umeå till Skåne och hinner inte fram till matchstarten. Lilmix har därför varit tvungna att ta in en inhoppare. Det blir dock ingen dålig inhoppare för det svenska laget. Spelaren som kommer att gå in i laget är ingen mindre än Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som avslutade sin professionella karriär tidigare i år.

Lilmix : b0denmaster, bq, isak, GeT_RiGhT, quix
gravediggers : PALM1, bobeksde, zen, KALLE, b0bbzki
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..