×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT gör liten comeback — hoppar in för Lilmix

1
Den legendariska CS-spelaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kommer idag att synas på servern igen. Detta som inhoppare för Lilmix i Elisa Nordic Championship. Han ersätter Leo "Svedjehed" Svedjehed i matchen mot Gravediggers.
Under gårdagen startade den svenska delen av Elisa Nordic Championship. Det blev rätt så väntade resultat där både Young Ninjas och Nigma Galaxy gick vinnande ur sina kvartsfinaler. Nu startar dag två av turneringen och först ut är matchen mellan Lilmix och gravediggers. Det kommer dock att vara en lite extra spännande match då Lilmix inte kommer att spela med hela sin femma.

Anledningen till detta är att Leo "Svedjehed" Svedjehed sitter på ett tåg från Umeå till Skåne och hinner inte fram till matchstarten. Lilmix har därför varit tvungna att ta in en inhoppare. Det blir dock ingen dålig inhoppare för det svenska laget. Spelaren som kommer att gå in i laget är ingen mindre än Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som avslutade sin professionella karriär tidigare i år.

Lilmix : b0denmaster, bq, isak, GeT_RiGhT, quix
gravediggers : PALM1, bobeksde, zen, KALLE, b0bbzki

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..