×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svensken åter på listan bland världens bästa — hyllar den unga talangen

1
Hltv har sedan 2011 listat världens bästa CS-spelare. 20 namn har årligen tagits fram för att avgöra vilka CS-spelare som har varit bäst det gångna året.
Fnatic-spelaren Freddy "KRiMZ" Johansson finns återigen med på listan bland världens bästa CS:GO-spelare. Som tidigare år finns han med på plats #17. Den här gången före Kaike "kscerato" Cerato, Justin "jks" Savage och Vincent "Brehze" Cayonte. "Krimz" har varit med fem gånger tidigare. Hans bästa placering var 2015 då han placerade sig på plats #7.

Han gjorde sina bästa prestationer i början av året, då han var EVP på IEM Katowice och var nära att få MVP-medaljen i ESL Pro League säsong 11 Europa där hans lag fnatic segrade. Hans jämna nivå året ut där han slutade med 1,00+ betyg i nio av 11 evenemang hjälpte honom att säkra den 17:e platsen i topp-20 för 2020.

"Krimz" som dom två senaste åren valt att hylla Elias "Jamppi" Olkkonen och nuvarande lagkamraten Ludvig "Brollan" Brolin som framtida stjärnor, valde i år att hylla den 18-åriga talangen Peppe "Peppzor" Borak. "Jag tror på Peppzor i år. Han är en råtalang som kommer att gå långt i det här spelet. Jag tror att han kommer att bli nästa Brollan eller kanske ännu bättre."

Kommer fler svenskar ta plats på listan?

372 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..