×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Trots svaga året — ännu en Fnatic-spelare bland världens bästa

1
Hltv har sedan 2011 listat världens bästa CS-spelare. 20 namn har årligen tagits fram för att avgöra vilka CS-spelare som har varit bäst det gångna året och på plats 20-15 tar två svenskar plats.
Ludvig "Brollan" Brolin blev redan som 15-åring proffs när han skrev på för Godsent. Redan innan det fick han chansen för Fnatic under WESG Europa-finalerna som spelades i Barcelona 2017. Tillsammans med hans nuvarande lagkamrater Jesper "JW" Wecksell, Robin "flusha" Rönnquist och Maikil "Golden" Selim tog de sig vidare till världsfinalerna av WESG. Efter en period i Red Reserve skrev han sedan på för Fnatic i Oktober 2018.

Fnatic med Brollan i laget började 2020 med vinst i ESL Pro League Säsong 11 och lyckades kvala in till Europa Minorn, som senare blev avbryten på grund av den pågående pandemin. Även om Fnatic har haft det tufft under online-eran har Brollan individuellt spelat bra. Brollan som dök upp på förra årets Hltv lista över topp20 spelare finns återigen med på listan. Den här gången klättrar 18-åringen tre placeringar och finns på plats #15.

Förra året valde Brollan att hylla Ninjas in Pyjamas-spelaren Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. Den här gången vill han, tillsammans med Freddy "KRiMZ" Johansson lyfta Peppe "Peppzor" Borak. Spelaren som fanns med i Markus "pronax" Wallsten satsning i början av 2019, tillsammans med Robin "robiin" Sjögren, Andreas "znajder" Lindberg och Rasmus "kreaz" Johansson. Brollan tror även att Lilmix-spelaren Leo "Svedjehed" Svedjehed kan bli att ränka med i framtiden. och sa följande till Hltv.

"Det finns många, men om jag skulle gå för två måste jag säga Peppzor och Svedjehed! Jag vet inte så mycket om Svedjehed, men jag ser att han har talang de gångerna jag sett han spela. Jag känner Peppzor mycket bättre och har spelat mycket med honom under det senaste året. Jag vet att den här killen kan gå långt och lägger ner tiden som behövs! Båda har mycket potential och kommer att vara ett bra tillskott till alla lag."

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..