×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix överraskar i Flashpoint-kvalet – vidare till det slutna kvalet

0
Kvalen till den tredje säsongen av Flashpoint är igång. Ikväll startar det tredje kvalet och sedan tidigare har fyra lag säkrat plats i det slutna kvalet. Ett av de fyra lagen är det svenska CS:GO-laget Lilmix.
Totalt har fyra lag säkrat plats i det slutna kvalet till Flashpoint säsong 3. Från det första kvalet tog sig Movistar Riders och Sangal Esports vidare. I det andra kvalet visade sig det svenska laget Lilmix starka och säkrade deltagande i det slutna kvalet efter vinster mot bland annat AVEZ och Nexus Gaming. Det slutna kvalet avgörs mellan 27 och 30 april.

Ikväll med start klockan 18.00 spelas det tredje kvalet. Bland de registrerade lagen finns Robin "flusha" Rönnquists nya satsning som ska försöka ta sig längre än i det första kvalet där de föll mot Copenhagen Flames. De går under namnet gorillazzz. Ett annat lag som också tog sig till RO8 i det första kvalet och jagar revansch är Chetz Esports. De har svenskarna Aleksandar "jayzaR" Zarkovic och Simon "Hawk" Vävinggren i laget.


Flashpoint 3: Slutna kvalet
LilmixTricked Esport
Movistar RidersSangal Esports
EuropaKval #3EuropaKval #3
EuropaKval #4Europa Kval #4
EuropaInvite #1Europa Invite #2
EuropaInvite #3EuropaInvite #4
EuropaInvite #5EuropaInvite #6
EuropaInvite #7EuropaInvite #8


Artikelbild: Prima eSport

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..