×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic fortsätter tappa i världsrankingen — NiP och Young Ninjas klättrar

1
I måndags uppdaterade Hltv återigen sin världsranking och det har blivit ett par förändringar för de svenska lagen. Efter gruppspelet av ESL Pro League har Fnatic tappat en plats medan NiP gått upp en. Samtidigt ser vi även Young Ninjas och Galaxy Racer gå om Lilmix.
Gruppspelet av ESL Pro League är färdigspelat och i samband med detta har Hltv uppdaterat sin världsranking. På topp 5 i världen är det helt oförändrat sedan senaste uppdateringen med Natus Vincere högst upp. Bland de svenska topplagen har det dock blivit lite förändringar. Ninjas in Pyjamas som vann sin grupp har gått upp till en elfteplats och därmed gått om Heroic som de ställs mot i sin första slutspelsmatch av ESL Pro League. Fnatic fortsätter tappa och har nu ramlat ner till plats 18.

Bland de svenska lagen under Fnatic och NiP har det skett lite förändringar. Precis som tidigare rankas Apeks och Dignitas som de tredje och fjärde bästa lagen. Under det har dock Lilmix tappat två placeringar och istället har Galaxy Racer och Young Ninjas kommit in på plats fem och sex. Efter dem blir det lite mer kaotiskt då många av de inhemska ligorna och cuperna ofta inte finns med på Hltv, just nu ligger Brandbergen Shooters bakom Lilmix.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (11 i världen)
2. Fnatic (18 i världen)
3. Apeks (39 i världen)
4. Dignitas (42 i världen)
5. Galaxy Racer (56 i världen)
6. Young Ninjas (59 i världen)
7. Lilmix (66 i världen)
8. Brandbergen Shooters (150 i världen)
9. Begrip (159 i världen)
10. Lemondogs (197 i världen)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..