×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Drömlottning för Ninjas in Pyjamas — här är slutspelet av Pro League

1
Gruppspelet av ESL Pro League är färdigspelat och hälften av lagen har fått lämna turneringen. Nu återstår endast 12 lag som kommer att kämpa om förstaplatsen på 175 000 dollar.
Ninjas in Pyjamas förlorade endast en match i gruppspelet av ESL Pro League och gick därmed vinnande ur grupp B. Detta innebär att de kommer att starta slutspelet i det så kallade "play-in"-steget där gruppettorna ställs mot varandra. Det svenska laget har fått en rätt så fördelaktig lottning då de undviker både Astralis och Gambit Esports. Istället ställs de mot Heroic som just nu är rankade på en tolfte plats i världen. Om NiP vinner matchen går de direkt till semifinal och om de förlorar startar de i kvartsfinalen.

Hela kalaset börjar på fredag då den första slutspelsomgången spelas. Även där har vi svensk representering när Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans FunPlus Phoenix ställs mot Furia Esports. Alla matcher i slutspelet spelas i bäst av tre kartor förutom finalen där det kan bli hela fem kartor. Allting startar som sagt på fredag och sista matchen spelas på söndag nästa vecka.

Fredag 2 april


Lördag 3 april


Söndag 4 april
Åttondelsfinal #1
Åttondelsfinal #2

Torsdag 8 april


Fredag 9 april
Kvartsfinal #1
Kvartsfinal #2

Lördag 10 april
Semifinal #1
Semifinal #2

Söndag 11 april
FINAL!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..