×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fnatic utslagna ur ESL Pro League

1
Det blev ingen bra resa för Fnatic i ESL Pro League. Med bara en match kvar i gruppspelet har svenskarna endast lyckas vinna en match. I och med detta är de utslagna ur ESL Pro League.
Svenska laget Fnatic är ute ur ESL Pro League. Detta efter att de under gårdagen förlorat mot Virtus.pro med 2-0 i kartor. De lyckades vinna en match i lördags mot Evil Geniuses men det räckte inte till. De ställs idag mot Astralis men inte ens en vinst där skulle vara tillräckligt för att gå vidare till slutspel.

Bättre gick det inte heller för Robin "robiin" Sjögren och kompani i Team Endpoint. De har hittills bara vunnit en match och det var mot just Fnatic. Astralis, Team Liquid och Virtus.pro är alla redan klara för slutspel och idag avgörs det vilket lag som vinner gruppen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..