×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tvillingarna lämnar Galaxy Racer — talanger ersätter

1
Galaxy Racer hade under 2020 ett tufft år. De avslutade säsongen med att placera sig på plats 9-12 efter att de misslyckade att ta sig ur gruppen i European Development Championship Season 1. Laget går nu igenom en föryngring när laget hämtar in två stycken svenska talanger.
Efter sju månader tillsammans valde Simon "tabz" Feldt att bänka sig själv med anledningen att han och laget hade skilda syn på hur man ska spela, som kapten och som lag. Galaxy Racer avslutade 2020 med Joakim "disco doplan" Gidetun som lagets nya ingame leader. Laget gör nu fler ändringar när de väljer att gå skilda vägar med Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson och Joakim "Relaxa" Gustafsson.

Tvillingarna gör plats för de svenska talangerna Hugo "chawzyyy" Gunther och Joel "joel" Holmlund. Chawzyy är endast 15 år, JoeLXD 16 år och de båda har under 2020 setts representera den framgångsrika mixlaget Flowskola. Tillsammans under 2020 vann duon Fragleagues femte säsong och det svenska Dreamhack-kvalet efter vinst mot just Galaxy Racer i finalen. De placerade sig även på plats 3 i Elitserien med Flowskola och vann fem raka fredagsfinaler i King of Nordic.

Galaxy Racer har en plats i ESEA Premier som fått ett upplyft med fler säsonger per år och en högre prispott. Där delar de grupp med Hellraisers, Gamerlegion, Secret, Forze, FATE, Winstrike Team, Wisla och Saw. Det är i skrivande stund oklart om det nya Galaxy Racer har platsen eller om den tillhör tvillingarna. Galaxy Racer är även ett av partner-lagen som kommer att delta i Relog Media:s nya onlinesatsning. De står över den första turneringen men har med sitt partnerskap säkrat minst sex turneringar under 2021.

Galaxy Racer
SverigeNiclas "PlesseN" Plessen
SverigeJoakim "disco doplan" Gidetun
SverigeAdam "dezon" Wahlstedt
SverigeHugo "Chawzyy" Günther
SverigeJoel "JoeLXD" Holmgren


Artikelbild: Alfons Grönqvist

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..