×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL ESEA

ESEA med ändringar inför 2021

1
ESEA gör med från och start Januari 2021 ändringar i deras ligasystem. Utökad prispott och en förbättrad Premier-division, som tidigare varit känd som MDL utlovas.
ESEA utökar säsongerna under 2021 och framåt. Från tre säsonger per år kommer nu fyra säsonger spelas. Vinnarna av varje säsong kommer att kvalificera sig till nästa säsong av ESL Pro League. Formatet för Premier kommer även att ändra format med denna ändring. Tidigare har det spelats i round-robin-format, det ersätts nu med round-robin gruppspel i bo3-format med en utökad prispott. Prispotten uppnår till 100 000 dollar per säsong och delas upp bland topp-åtta för EU och Nordamerika.

De bästa rankade lagen i Premier kommer även få inbjudan till de slutna kvalen till DreamHack Open där de kan kvala in till större events som ingår i ESL Pro Tour Masters. För svensk del kommer Gamerlegion och Galaxy Racer delta i kommande säsong. Alfred "RuStY" Karlsson och Sean "eraa" Casido Knutsson går in i 2021 med Patrik "Zero" Žúdel, William "dobbo" Dobson och Adam "Adam9130" Ahmad i laget. För Galaxy Racer är det i skrivande stund inte lika säkert vilka som kommer till spel när ligan drar igång.

Säsong 36: Januari - April
Säsong 37: Maj - Juli
Säsong 38: Augusti - Oktober
Säsong 39: Oktober - December

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..