×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NiP ställer upp i showmatch mot BIG — kommer att spela Tuscan och Cobblestone

1
Efter julledigheten är det snart äntligen dags för mer Counter-Strike. Säsongen kommer att starta på ett extra spännande sätt med en showmatch. Och inte vilken showmatch som helst. Det svenska laget Ninjas in Pyjamas kommer att ställas mot BIG i bäst av fem kartor och kartorna är något vi inte har sett på länge.
CS:GO-året 2020 har varit ett dramatiskt år. Nu entrar vi 2021 och CS-säsongen kommer att starta med en riktigt rolig match. Ninjas in Pyjamas kommer att starta året med en showmatch mot BIG, laget som slutade 2020 som världens fjärde bästa lag. Matchen kommer att spelas i bäst av fem kartor och det är i just kartorna det blir lite extra spännande. Det kommer nämligen inte vara de vanligaste kartorna som vi kommer att få se.

Tre av kartorna som kommer att spelas har inte sett aktivt spel på ett tag. Vi har både Cobblestone som togs bort ur kartpoolen under 2018 och Cache so togs ut ur kartpoolen för att göra plats för Vertigo under 2019. Den kanske mest spännande kartan som kommer att spelas är Tuscan. Kartan har länge varit saknad och har inte sett något tävlingsspel sedan 1.6. Versionen som kommer att spelas är troligen den som originalskaparen Brute släppte under 2015. En ny håller just nu på att göras av just Brute tillsammans med kartskaparen Catfood.

Matchen kommer att spelas på onsdag med start 16:30 på Betways twitchkanal. NiP kommer dock att spela utan coach under matchen då Björn "THREAT" Pers kommer att kommentera matchen tillsammans med BIGs före detta coach Fatih "gob b" Dayik. De kommer att även att ha med sig en tredje kommentator som just nu är okänd.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..