×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Tuscan är här — i sin slutliga form

31
Två och ett halvt år efter projektet dragit igång, och ett halvår efter betan kommit ut, har Colin "Brute" Volrath släppt den efterlängtade kartan, färdiggjord och i full version.
I september förra året släppte Colin "Brute" Volrath en betaversion av den högt efterlängtade kartan Tuscan, som då hade legat i den bildliga verkstaden i närmare två år. Nu är, ett halvår senare, betaperioden över och kartan lanseras i full version.

I över ett halvår har Volrath tagit åt sig av kritik från communityt och försökt slipa Tuscan till en diamant, och anser alltså nu att spelplanen nått ett stadie värdig mer än en beta-stämpel. Det pågår fortfarande diskussioner om att kartan potentiellt kommer att vara en del av kommande "operation", som efter Valves offentliggörande om att man kommer att byta ut Nuke mot Train inte verkar vara alltför långt bort i tiden.



Klicka på bilden ovan för att komma till Tuscan i Steams Workshop.

55 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 55 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..