×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Tuscan påväg till CS:GO — originalskapren gör ny version

2
Det finns många gamla kartor till Counter-Strike men det finns nog ingen som folk pratar så mycket om som Tuscan. I flera år har spelare velat se en ny version av den gamla CPL_Mill-remaken och nu kan det äntligen vara påväg.
Ända sedan Counter-Strike: Global Offensive släpptes så har både fans och proffs skrikit efter samma sak, Tuscan. En av de mest populära CS 1.6-kartorna har saknats i CS:GO. Två versioner har släppts till spelet. Först ut var communityremaken "Toscan" som gick att spelas på tjänster som ESEA och Faceit. Detta var dock egentligen bara en port av Source-versionen av kartan. Men 2014 släppte äntligen Colin “Brute” Volrath, skaparen av originalkartan, en betaversion av kartan.

Brute fortsatte jobba på kartan ända fram till 2015 då den släpptes officiellt. Kartan laddades ner många gånger från Steam Workshop men den höll inte riktigt standaren som de nya CS:GO-kartorna hade satt. Kartan var fortfarande full av buggar och ingen turneringsarrangör hade vågat satsa på kartan. Efter det har det varit tyst och det såg ut som att Tuscan nu hade gått i graven på riktigt.

Detta framtill nu. Under natten till idag gick profilen, Nors3, ut med att en ny version av kartan håller på att skapas och de söker nu spelare som kan testa kartan. Den ska enligt Nors3 skapas av dels origianlskaparen Brute men även kartskaparen catfood som tidigare gjort kartor som Ruby och Engage, tillsammmans med svenska Michael "BubkeZ" Hüll.

Kartan ska fortfarande vara i tidigt stadie av sitt utvecklande så det är väldigt oklart när den kommer att gå att spela. Men från de skärmdumpar som finns tillgängliga så ser det ut som att den kommer få ett nytt utseende. Kartan som tidigare har varit väldigt lik Dust2 i sitt färgschema ser nu ut att få betydligt mer färger. Men på alla skärmdumpar står det också att allt kan ändras.





2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..