×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Bomben: Svenska superstjärnan lämnar

1
En av Fnatics största spelare genom tiderna, Robin “flusha” Rönnquist, kliver ned från Fnatics aktiva lineup och får därmed förhandla med andra organisationer. Detta efter en tids underpresterande av svensklaget.
Under fredagseftermiddagen gick Fnatic ut med informationen om att Robin "flusha" Rönnquist lämnar lagets aktiva lineup. Detta var svenskens tredje sejour i Fnatic där han bland annat vunnit tre majors med organisationen. Resultaten har under den senaste tiden inte varit vad Fnatic strävat efter, och därför väljer organisationen att ändra sin laguppställning.

Vem som kommer ersätta Flusha är ännu inte bestämt. De flesta rykten pekar dock på att den unga AWP-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson tar Fnatics femte plats. Vad det skulle innebära för Fnatics nuvarande AWPare Jesper "JW" Wecksell är det ännu ingen som vet. Jackinho kommer senast från en vinst i Yalla! Cup med bland annat NiP-spelarna Fredrik "REZ" Sterner och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora.

Ryktena kring vart Flusha ska ta vägen florerar överallt. Uppgifter som inkommit till dbltap.com menar att svensken, tillsammans med Timothy "autimatic" Ta och Miikka "suNny" Kemppi undersöker möjligheten att få spela under samma fana. Om det blir verklighet eller inte är det ännu ingen som vet.

Fnatic
Sverige Jesper "jw" Wecksell
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Ludvig "Brollan" Brolin
Sverige Freddy "KRIMZ" Johansson
Sverige Jack "Jackinho" Ström Matsson (rykte)

Sverige Robin "Flusha" Rönnquist (bänkad)
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..