×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRiMZ var oskyldig — VAC-bannen är borta

1
Både svenska fans och spelare kan nu pusta ut. Helgens VAC-banns som ska ha berott på Esportals klient är nu bortagna. I samband med detta har även den svenska superstjärnan Freddy "KRiMZ" Johanssons VAC-bann blivit upphävd.
Helgen bjöd på en mycket chockartad nyhet. Den svenska spelaren Freddy "KRiMZ" Johansson hade blivit VAC-bannad. Många teorier började dyka upp snabbt men tillslut var det en som tog över diskussionen. Under samma helg hade många svenska spelare som spelat på Esportal blivit tilldelade VAC-banns. Det började nu se ut som att det var detta som gjorde att KRiMZ blivit bannad då han spelat där.

Detta har nu också blivit bekräftat. Under natten till idag så ska alla spelare som fått VAC-bann på grund av att de använt sig utav Esportals klient fått bannsens upphävda. I och med detta har även KRiMZ VAC-bann försvunnit. Det är dock ett antal spelare som fått "game banns" istället för VAC-banns och dessa är fortfarande påverkade. Esportal skriver på Twitter att de vet om detta och att Valve kommer att undersöka även de avstängningarna. Esportal kommer dock fortsatt vara nedstängt fram till att de fått en sista bekräftelse från Valve att alla problem ska vara lösta.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..