×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRiMZ har blivit VAC-bannad*

2
Den svenska superstjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson har blivit VAC-bannad. Fnatic-spelaren påstår sig vara oskyldig och laget ska ha kontaktat både Valve och andra arrangörer för att ta reda på varför bannen kommit till.
Under dagen chockades CS:GO-världen av en otippad syn. En proffsspelare har fått en VAC-bann på sitt konto. Och inte vilken spelare som helst, utan Freddy "KRiMZ" Johansson. Den svenska superstjärnan skrev på Twitter om händelsen och vädjar till Valve att "fixa det". Den franska journalisten neL skriver också på Twitter och säger att han har hört att svensken kan ha blivit hackad.

Fnatics manager har också gått ut på Twitter med ett meddelande. Han skriver där att de har hört av sig till Valve samt tredjepartsplatformar där KRiMZ har spelat för att förstå varför han har blivit bannad. Samuelsson skriver att de inte tror att KRiMZ ska ha använt något otillåtet program med avsikt. Han fortsätter med att säga att de har nära kontakt med Flashpoint som Fnatic ska spela en match i på tisdag. Den kända adminen Michal Slowinski skriver även på Twitter att många konton har blivit hackade på senaste.

*Uppdatering: KRiMZ VAC-bann verkar ha berott på Esportals antifusk som under samma helg gjort att många spelare blivit bannade. Detta problem har nu blivit löst och KRiMZ VAC-bann är nu borta.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..