×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter kritikstormen — Blast avslutar samarbetet med NEOM

1
För lite över två veckor sen offentliggjorde Blast att de skrivit ett rekordavtal med NEOM, en stad som håller på att byggas i Saudiarabien. Efter hård kritik från fans, lag och sändningsprofiler så har nu Blast avslutat samarbetet.
Det uppstod vilda kravaller i esportscenen när både LEC och Blast ingick i samarbete med NEOM. Detta då NEOM är en ny stad som håller på att byggas i Saudiarabien. På platsen som staden byggs ska ursprungsbefolkningen blivit tvingade att flytta. Men det är även riktakts start kritig på grund av Saudiarabiens brott mot mänskliga rättigheter och deras behandling av HBTQ-människor.

Under måndagen så ska det, enligt uppgifter till Hltv, hållits ett möte mellan lagen som deltar i Blast Premier och Blast själva om just detta samarbete. Det tycks vara detta som ska fått bägaren att rinna över. Blast har nu avslutat samarbetet med NEOM och skriver till den danska tidningen BT: "Vi kan bekräfta att vi har nått ett gemensamt, professionellt och respektfullt avtal med Neom om att säga upp vårt kontrakt. Blast är fortsatt fokuserat på att öka tillgången och engagemanget i e-sport, och vi kommer att fortsätta att sträva efter att utöka vårt globala fotavtryck, även i Mellanöstern."


Artikelbild: Blast

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..