×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Astralis värvar Bubzkji — JUGi lämnar

1
Astralis fortsätter att göra byten i deras CS:GO-lag. In kommer den förra Mad Lions-spelaren Lucas "Bubzjki" Andersen som ersätter Jacob "JUGi" Hansen, som nu är släppt från kontraktet och är fri att leta nytt lag.
Om dryga två veckor kommer Astralis att spela ESL One Cologne, turneringen spelas helt online och de kommer även att ställa upp med en ny spelare. Den danska organisationen har värvat Lucas "Bubzkji" Andersen, spelaren som har ryktats vara på väg från MAD Lions i ungefär en månads tid har nu bestämt sig för att gå med i Astralis. Bubzkji har skrivit på för två år och det betyder samtidigt att Jakob "JUGI" Hansen lämnar laget.

Det blev fyra officiella matcher i Astralis för JUGi som gick med i laget i maj och bildade en sexmanna-lineup för Astralis i och med att Lukas "gla1ve" Rossander och Andreas "Xyp9x" Højsleth båda tog en paus från professionell CS. JUGi som tidigare representerat organisationer som Heroic, Optic Gaming och North är nu fri att leta efter ett nytt lag. North är i skrivande stund nere på fyra man, det efter att Markus "Kjaerbye" Kjærbye lämnat laget. Tiden får utvisa om det blir en comeback i North för JUGi.


Astralis
DanmarkNicolai "dev1ce" Reedtz
DanmarkPeter "dupreeh" Rasmussen
DanmarkEmil "Magisk" Reif
DanmarkPatrick "es3tag" Hansen
DanmarkLucas "Bubzkji" Andersen

DanmarkDanny "zonic" Sørensen (coach)
DanmarkLukas "gla1ve" Rossander (paus)
DanmarkAndreas "Xyp9x" Højsleth (paus)



Artikelbild: Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..