×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis skapar sexmanna lag — plockar upp es3tag

1
Det danska laget Astralis har gjort något som inte tidigare är sett i den absoluta eliten av Counter-Strike. De har valt att plocka in en sjätte spelare i form av Patrick "es3tag" Hansen. Han kommer att ansluta sig till laget när hans nuvarande kontrakt löper ut. Detta kan också ha satt käppar i hjulet för FunPlus Phoenix köp av Heroic.
Astralis har offentliggjort att de plockat upp en ny spelare till sitt Counter-Strike: Global Offensive-lag. De har dock inte släppt en spelare utan istället valt att skapa ett sexmanna lag. Den som nu ansluter sig till laget är Patrick "es3tag" Hansen som senats setts spela för FunPlus Phoenix. Enligt Astralis kommer han att ansluta sig till laget när hans kontrakt med Heroic löper ut den 1 juli.

In en rad av tweets förklarar Astralis VD att de velat plocka upp en sjätte spelare ända sedan 2017 när Nicolai "dev1ce" Reedtz blev sjuk och de var tvungen att spela med stand-ins. De vill nu att spelarna ska kunna ta pauser när de behöver det. Detta är första gången vi ser något som detta i CS:GO men har setts användas i andra esporter som League of Legends.

Heroics VD, Erik Askered, ska ha lämnat en kommentar till Hltv där han säger att de gör lagliga förberedelser. Han påstår att Astralis ska ha agerat dåligt och att han kan bevisa det. Detta kan innebära att Heroics sälj av sitt CS:GO-lag till FunPlus Phoenix får problem.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..