×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

gla1ve tar längre paus — JUGi går in i Astralis startuppställning

1
Det danska laget Astralis har tidigare offentliggjort plockat upp två stycken spelare för att utöka sitt lag. Det visar sig nu vara ett smart val. Lagets IGL, Lucas "gla1ve" Rossander, har nu valt att ta en paus på minst tre månader. Istället går nu Jakob "JUGi" Hansen in i lagets startuppställning.
Astralis förvånade många i mars när de valde att plocka upp en sjätte spelare i form av Patrick "es3tag" Hansen. Men de nöjde sig inte där. Tidigare denna månad valde de även att plocka upp den tidigare North-spelaren Jakob "JUGI" Hansen. Den 23-åriga spelaren kommer redan nu att göra premiär i startuppställningen för det danska laget.

Detta är på grund av att lagets IGL, Lukas "gla1ve" Rossander, valt att ta en paus på minst tre månader. Han förklarar i en Twittlonger att han under en längre tid har haft symptom på stress och utbrändhet. Han beskriver hur Astralis har försökt hjälpa honom med detta men att han och hans doktor nu har kommit fram till att han behöver att ta en paus. Premiären för JUGi blir redan nu i Dreamhack Masters Spring Europa.

Astralis
DanmarkNicolai "dev1ce" Reedtz
DanmarkPeter "dupreeh" Rasmussen
DanmarkEmil "Magisk" Reif
DanmarkAndreas "Xyp9x" Højsleth
DanmarkJakob "JUGI" Hansen

DanmarkDanny "zonic" Sørensen (coach)
DanmarkLukas "gla1ve" Rossander (paus)
DanmarkPatrick "es3tag" Hansen (går med i laget 1 juli)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..