×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Begrip släpper sitt svenska CS:GO-lag — går ifrån klassiska loggan

1
Den välkända organisationen Begrip som var en plantskola under Counter-Strike 1.6 kom tidigare i år tillbaka med ny ledning och ett nytt CS:GO lag. De har nu valt att släppa CS:GO-laget och ser även ut att göra en rebrand av den klassiska loggan.
Den svenska organisationen meddelande under söndagen på twitter att de släpper sitt svenska CS:GO-lag. Organisationen värvade det svenska laget sygytt i februari tidigare i år i och med organisationens återkomst. Laget deltog i Elitserien där de inte lyckades hålla sig kvar. I kvalet ställdes de mot High Coast Esports, en match Begrip förlorade med 1-2 i kartor och får därmed spela regionserien kommande säsong. Det är i skrivande stund oklart om spelarna håller ihop eller inte.

Tidigare i juli meddelande organisationen på twitter att de kommer att satsa på en butik med bland annat kläder och gaming-produkter. De har även valt att gå ifrån den klassiska Begrip-loggan som har varit med sen tidigt 2000-tal som har burits av bland andra Patrik "f0rest" Lindberg, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Björn "THREAT" Pers på olika events.

Begrip Gaming:s nya ansikte
Begrip Gaming:s nya ansikte (bild: Begrip Gaming)

Begrip var
Sverige Victor "ALONSO" Alonso
Sverige Ludvig "HEAP "Alonso
Sverige David "Jayzwalkingz" Kempner
Sverige Olle "spooke" Grundström
Sverige Pontus "PONKUS" Wahlqvist
Sverige Anton "sapec" Palmgren
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..