×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip släpper sitt svenska CS:GO-lag — går ifrån klassiska loggan

1
Den välkända organisationen Begrip som var en plantskola under Counter-Strike 1.6 kom tidigare i år tillbaka med ny ledning och ett nytt CS:GO lag. De har nu valt att släppa CS:GO-laget och ser även ut att göra en rebrand av den klassiska loggan.
Den svenska organisationen meddelande under söndagen på twitter att de släpper sitt svenska CS:GO-lag. Organisationen värvade det svenska laget sygytt i februari tidigare i år i och med organisationens återkomst. Laget deltog i Elitserien där de inte lyckades hålla sig kvar. I kvalet ställdes de mot High Coast Esports, en match Begrip1.6 förlorade med 1-2 i kartor och får därmed spela regionserien kommande säsong. Det är i skrivande stund oklart om spelarna håller ihop eller inte.

Tidigare i juli meddelande organisationen på twitter att de kommer att satsa på en butik med bland annat kläder och gaming-produkter. De har även valt att gå ifrån den klassiska Begrip-loggan som har varit med sen tidigt 2000-tal som har burits av bland andra Patrik "f0rest" Lindberg, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Björn "THREAT" Pers på olika events.

Begrip Gaming:s nya ansikte
Begrip Gaming:s nya ansikte (bild: Begrip Gaming)

Begrip var
Sverige Victor "ALONSO" Alonso
Sverige Ludvig "HEAP "Alonso
Sverige David "Jayzwalkingz" Kempner
Sverige Olle "spooke" Grundström
Sverige Pontus "PONKUS" Wahlqvist
Sverige Anton "sapec" Palmgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..