×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip släpper PONKUS — coachen samzter ersätter tillsvidare

1
Efter en månads tid i organisationen gör nu spelarna sitt första spelarbyte. Spelaren som får lämna är Pontus "PONKUS" Wahlqvist, laget har ingen ersättare klar utan kommer att fortsätta i Elitserien och ESEA Open-slutspelet med lagets coach Per "Samzter" Grahn tills en ersättare är funnen.
Efter en månads tid i organisationen gör nu spelarna sitt första spelarbyte. Spelaren som får lämna är Pontus "ponkus" Wahlqvist trots att det började bra för spelarna i deras nya hem. Laget tog hem titeln King of Nordic Champions genom att först vinna det svenska kvalet sedan vinna fyra raka fredagsfinaler. Förutom titeln fick spelarna dela på 40 000 kronor.

Laget är aktuella i Elitserien och har tagit sig till åttondelsfinal i ESEA Open slutspelet efter att ha vunnit fjorton matcher och två förluster. I Elitserien ligger laget på placering sex inför kvällens omgång, totalt har nio matcher spelats varav det har blivit sex vinster och tre förluster. Igår ställdes man mot Go Bananas, en match som Begrip till slut kunde vinna med 16-12. Ikväll möter man soyboysxP som har börjat tufft och ligger sist i ligan, tillsammans med Valhalla Vikings.

Begrip1.6 (#6) : ALONSO, HEAP, Jayzwalkingz, spooke, samzter
soyboysxP (#14) : Quadez, z1egers, malle, pbD, marre


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..