×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip återuppstår — med ny ledning och svenskt CS:GO-lag

3
Den välkända organisationen Begrip som var en plantskola under föregående Counter-Strike är tillbaka med ny ledning och ett nytt CS:GO lag. "Vi är här för att förändra den nuvarande scenen och förbättra spelarnas förutsättningar att kunna spela esport på professionell nivå" säger nya ägaren Andreas Naaman.
Under tisdagskvällen offentliggjorde Begrip1.6 att organisationen är tillbaka med en ny ledning och en svensk femma som kommer att delta i Elitserien 2020 och Copenhagen Games. Dom har signat SyGytt, med trion Victor "ALONSO" Alonso, Ludvig "HEAP" Alonso och David "Jayzwalkingz" Kempner som spelade för Esportsadviser, laget som tog hem den andra säsongen av Elitserien. Nya i laget är Pontus "ponkus" Wahlqvist och Olle "spooke" Grundström efter att Hugo "ZER" Halvorsen lämnat för Prima Esport och Gustav "ZINKEN" Björk som gick skilda vägar med laget.

Begrip har en historia att inte lyckats behålla ett lag i CS:GO under en längre tid, Georgi "WorldEdit" Yaskin och Denis "seized" Kostin hade en rysk satsning under 2013 och under 2014 sågs Yacine "yzn" Laghmari i en svensk satsning som höll i ungefär en månad. Under CS 1.6 var Begrip en plantskola för unga talanger, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Patrik "f0rest" Lindberg, Markus "pronax" Wallsten, Andreas "MODDII" Fridh, är bara några som har representerat den välkända organisationen innan dom gick vidare i karriären. Det blev bland annat en fjärde placering för Harley "dsn" Örwall, Patrik "cArn" Sättermon, Fredrik "IsKall" Persson, Jonas "Calippo" Nilsson och Conny "Zad" Ryderholm under CPL Winter 2004. Organisationen hade även flera olika lag representerade på svenska events som Inferno-Online League och Rendezvous.

Andreas Naaman säger följande om att ta över den välkända organisationen:
"Vi är tillbaka med en stor satsning, det är nya ägare under namnet men finns några gamla på baksidan vi samarbetar med. Jag kommer ursprungligen från IWKU Gaming och har drivit den organisationen tillsammans två tidigare kollegor mellan 2009 till 2016. Mina förutsättningar förändrades och valt att gå min egna väg, och separera från tidigare projekt. Jag har under flera år velat köpa upp Begrip Gaming och fick ett tillfälle nu i vintras och gjorde klart affären."

Andreas är inte ensam ägare utan det finns även personal i USA berättar han vidare:
"Sedan Januari har vi på börjat uppbyggnaden av organisationen och kommit en väldigt bra bit på vägen redan. Vårt huvudsäte ligger i Sverige men kontor i London och även personal i USA. Begrip Gaming ägs av mig Andreas "krypt" Naaman tillsammans med en andra ägare som bor i USA, Dallas och driver bolaget MonkeySports som är en av världens största återförsäljare inom hockeyutrustning. Vi kommer lansera en linje av produkter under namnet Begrip TM. Vi är här för att förändra den nuvarande scenen och förbättra spelarnas förutsättningar att kunna spela esport på professionell nivå. Vi värdesätter spelarna för allting"


11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..