×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Galaxy Racer Esports satsar svenskt — värvar Japaleno

1
Efter att det svenska laget Japaleno spikat sin laguppställning med Adam "dezon" Wahlqvist och Simon "tabz" Feldt som sista spelarna i lagbygget har nu laget skrivit på för en organisation. Organisationen Galaxy Racer Esports som tidigare i år valde att satsa på ett damlag väljer nu att även satsa på herrarna i Japaleno.
Det svenska CS:GO-laget Japaleno har varit utan organisation sedan september förra året då Chaos Esports Club släppte laget. Då bestod laget av Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson, Joakim "Relaxa" Gustafsson, Niclas "PlesseN" Plessen, Linus "Bååten" Andersson och Daniel "djL" Narancic. Laget har gått skilda vägar med Bååten och djL som ersatts av Adam "dezon" Wahlqvist och Simon "tabz" Feldt.

De har nu skrivit på för Galaxy Racer Esports, organisationen som har sitt säte i Dubai samt de som anordnade GIRLGAMER Esport Festival. Härnäst ställs laget mot Hard Legion Esport i QIWI Teamplays femte säsong efter att inlett med vinst mot AGO Esports. När Galaxy Racer Esports kommer ställas mot Hard Legion är i nuläget ej fastställt. Lagets coach, Christian "chrille" Lindberg säger följande till fragbite:

"Det har varit väldigt mycket fram och tillbaka sedan Februari, med organisationer men också att vi var tvungna att byta en spelare. Vi har visat oss starka, tränat på som alla andra lag som har support om inte lite till och nu till slut hitta vi rätt med Galaxy Racer. Det är en hårt satsande organisation som kommer ge oss bättre förutsättningar att ta större steg inom scenen nu."

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..