×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Japaleno tar in chrille som coach — söker organisation

1
Japaleno som grundades 2016 av Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson, Joakim "Relaxa" Gustafsson, Daniel "djL" Narancic, Jakob "minio" Åberg och Albin "kurtaliz" Karlsson, är tillbaka med en ny satsning. Med en ny femte spelare och en nygammal coach är laget redo och söker efter en organisation.
Japaleno, som förra veckan, kvalade in till Global Challenge genom att besegra Hellraisers och Nordavind i lowerbracket i ESEA MDL-slutspelet har valt att spika laguppställningen. Därmed har Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson, Joakim "Relaxa" Gustafsson, Daniel "djL" Narancic och Niclas "PlesseN" Plessen som tillsammans förra året representerade Chaos Esports Club, valt att hålla ihop och tillsammans med Adam "dezon" Wahlqvist söker nu aktivt efter en organisation att representera.

Laget som i skrivande stund befinner sig på plats 50 på HLTV:s ranking har tagit in Christian "chrille" Lindberg som coach, han sågs senast representera Gamerlegion och är ingen främling för spelarna. Han har tidigare coachat samtliga spelare förutom dezon, då för Red Reserve. chrille sa följande om att vara tillbaka i scenen efter att ha varit utan lag sedan september förra året:

"Grymt taggad på vara tillbaka efter ett långt och välbehövligt uppehåll. Spelare och ett tankesätt som jag är välbekant med, som under åren dragit på sig massa erfarenheter kryddat med en otroligt spännande spelare i form av dezon. Tanken är att fortsätta utveckla en mångsidighet i vårt spel samt att vi ska vara just ett lag som är sjukt jobbiga att möta. Jag är övertygad baserat på träningar och matcher vi har alla möjligheter att nå bra resultat framöver. Förhoppningsvis hittar vi snart ett hem som ger trygghet till satsningen av laget."Artikelbild: Adela Sznajder, DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..