×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Renegades och Heroic vidare till semifinal på Dreamhack Open Leipzig

1
Gruppspelsfasen på Dreamhack Open Leipzig är nu över. Heroic och Renegades var de två sista lagen att ta sig vidare till slutspel, och imorgon söndag, kommer de få möta Mad Lions respektive Big.
BIG dominerade dag ett i Grupp A, och tog sig vidare till söndagens semifinaler. Kvar att slåss om den sista platsen i semifinalerna från grupp A, stod Renegades, Virtus.pro och Cloud9. Först var det lagen som stod utan vinst som skulle mötas i utslagsmatchen, Cloud9 och Virtus.pro. Det kom att bli en jordskredsseger för Cloud9, som inte släppte in Virtus.Pro i matchen över huvudtaget. 16-4 på Overpass och 16-7 på Dust2, och segern var ett faktum för Cloud9. Glädjen skulle dock inte vara länge för den nordamerikanska organisationen, då de sedan mötte Renegades. Renegades gav Cloud9 en riktig uppläxning, och stängde gång efter gång ner Cloud9:s försök att komma in i matchen. Renegades vann matchen för en plats i semifinal med övertygande 2-0. Detta betyder att Big och Renegades avancerar till söndagens semifinaler från grupp A.

Från grupp B var det MAD Lions som gick vidare till semifinal efter den första dagen. Kvar stod Heroic, North och Sprout. Först under lördagen var det Heroic som skulle möta Sprout i utslagsmatchen. Sprout kunde inte rå på Heroic, och förlorade matchen med 0-2 efter fantastiskt spel från Heroic och i synnerhet Patrick "es3tag" Hansen, som hade 1.60 rating. Efter det skulle Heroic möta danska rivalerna North i turneringens sista gruppspelsmatch. I matchen om den sista semifinalplatsen, var det North som inledningsvis tog initiativet. De spelade ut Heroic på Nuke, och tog en 1-0 ledning. Efter det såg det ut som att North skulle knipa en 2-0 seger med Overpass, men Heroic jobbade sig tillbaka in i matchen och lyckades vinna Overpass på övertid. På den avgörande kartan Train, fortsatte Heroic sitt momentum från Overpass. North kunde inte stoppa Marco "Snappi" Pfeiffer, och Heroic krossade North totalt med 16-2. Heroic och Mad Lions går vidare till semifinal från grupp A.

Imorgon, söndag, spelas semifinalerna och det inleder med Mad Lions mot Renegades klockan 10:00. Klockan 13:00 är det Big mot Heroic som gäller, och den slutgiltiga finalen kommer att spelas klockan 17:00. Följ morgondagens slutspel på Twitch.



1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..